Jocuri ca la Pacanele

Cunoscute de toata lumea jocurile de noroc sunt tipurile de jocuri unde castigul sau pierderea depinde cel mai mult de norocul pe care il ai.

Desigur sunt o multitudine de astfel de jocuri de noroc existente in ziua de astazi.

Daca jocuri ca la pacanele depind foarte mult de noroc putem spune ca jocul Black Jack (cunoscut de catre noi jocul de carti 21) depinde in cea mai mare parte de atentia jucatorului si de iscusinta acestuia. Un alt exemplu foarte important de notat este reprezentat de jocuri ca la aparate 77777, aceste jocuri clasice si simple sunt foarte des intalnite in toate casinourilor in care ve-ti pasi.

poker-ca-la-aparate

Jocuri pacanele

La Jocurile slot sau ruleta castigul poate fi obtinut daca ai parte de mult noroc.

Jocurile pacanele ca la aparate,  cunoscute drept simplu pacanele de catre romani, iar cu termenul de Slot Macchine precum sunt cunoscute de restul populatiei sunt de fapt niste aparate care consta in 3 sau mai multe roti cu imagini care se rotesc de indata ce un buton este apasat de catre jucator sau o maneta laterala e actionata identic cu aparatele originale.

Este un joc mecanic electronic sau video, asta depinde de cum doresti sa il joci, fie life fie pe internet.

Jocuri ca la pacanele gasesti atat in cazinouri cat si online, fiind un joc de distractie si desigur pentru unii si o sursa de venit.

Jocurile cu pacanele au o istorie destul de indepartata.

Istoria jocurilor

Istoria jocurilor este destul de cunoscuta , primul aparat a luat nastere in anii 1887, fiind conceput de catre Charles Fey of San Francisco in statele unite.

Cu siguranta primul aparat a fost total diferit de cel ce este existent pe piata ,in ziua de astazi.

Cea de-al doilea aparat a luat nastere in anul 1891 avand un processor mult mai modern.

Ballly a dezvoltat in anul 1963 primul aparat electromecanic Money honey , facand ca maneta de antrenare sa devina o relicva.

Jocul poker ca la aparate video a aparut putin mai tarziu in anul 1976 in Las Vegas.

Jocurile de noroc sunt cunoscute a fi jucate in locuri speciale , acestea fiind cunoscute drept cazinouri.

Cuvantul cazinou are provenienta italiana insemnand casa de mici dimensiuni , o intalnire a clasei de rang mare , unde se purtau discutii foarte importante legate de tara.

In venetia a fost prima casa de jocuri de noroc inaugurata.

Jocurile ca la aparate, Poker modern este sustinut de catre specialistii in domeniu ca fiind o combinatie de jocuri italiene , englezesti si persane, nu stie nimeni cu exactitatea cine a fost inventatorul acestui joc.

Descrierea jocului la pacanele

Jocatorul la pacanele joaca acest joc prin obtinerea de jetoane, monede care le introduce in system.

Butonul este astfel actionat prin intermediul unei manete care are ca scop atingerea ecranului.

Desigur jucatorii sunt implicati in momentul cand se joaca dar de fapt acest joc tine foarte mult de norocul pe care il a

au . Chiar daca incerci sa iti faci o gramada de strategii acestea nu te vor ajuta daca norocul nu este de partea ta.

Castigul este obtinut in momentul cand sunt aliniate simbolurile,  imagini cum sunt fructele , numerele , literele etc. (depinde de ce tip de joc alegi).

Cea mai mare parte din aparate oferta jucatorilor castiguri care depind de combinatia simbolurilor fiind controlate de catre jucator prin intermediul butoanelor.

Desigur cei care fabrica aceste aparate iti ofera si anumite bonusuri. Daca pierzi ei iti dubleaza suma depusa ca sa te determine sa reiei jocul si sa continui sa joci pentru a ajunge la castig.

Aceste aparate au un sistem electronic integrat in monitorizare, care inregistreaza si tine evidenta tututor operatiunilor .

Astfel acest lucru permite autoritatilor sa aibe controlul asupra aparatelor pentru a verifica modul de functionare si de organiare a acestora.

Pentru a putea detine un astfel de aparat trebuie sa ai licenta si sa ai grija de regulile stricte pe care trebuie sa le respecti pentru a lucru conform legislatiei in vigoare.

Costurile obtinerii unui astfel de aparat variaza in fuctie de multi factori precum desigur si in functie de bugetul pe care il detii.

Un aparat vechi poate sa coste o sume destul de mica de 2000 de euro, dar aparatele mai performaate pot ajunge la sume cuprinse intre 15000 si 20000 de euro in Romania.

Nu este nici un jucator care poate prevedea posibilitatea castigului la un moment dat, dar nici programator care poate seta softul in asa fel incat jucatorul sa aibe posibilitatea doar de castig sau pierdere.

Placa de baza al unui astfel de aparat este un computer care are aceleasi functionalitati ca si un computer normal.

Regulile acestui tip de joc la pacanele poate oferi posibilitatea jucatorului sa castige intre 92 si 96 % din suma care este in aparat.

Legea din Romania arata ca jucatorul trebuie sa obtina un procent din suma care arata pe aparat mai mare de 70 % , dar acest lucru nu este obligatoriu.

O gramada de cazinouri si beneficiari ai astfel de jocuri isi afiseaza pe ecran dupa cum doresc procentul de castig.