poker ca la aparate

Despre jocurile poker ca la aparate

poker-ca-la-aparate-compressor

Pokerul este o familie de jocuri de cărți ,jocuri de noroc, dar este adesea considerat un joc bazat pe îndemânare. Toate variantele de poker implică pariuri ca o parte intrinsecă a jocului, și de a determina câștigătorul fiecărei mâini în funcție de combinațiile de carduri de jucători, cel puțin unele dintre care rămân ascunse până la sfârșitul mâinii. Jocurile de poker variază în numărul de cărți cu, numărul sau cărți de “comunitate” comune, numărul de carduri care rămân ascunse, sau  procedurile de pariuri.

In cele mai multe jocuri moderne de poker, prima rundă de pariuri începe cand unul sau mai mulți dintre jucătorii face o anumită formă de pariu forțat. În standardul de poker, fiecare jucător pariază în funcție de grad,  el crede ca mâna lui este cu valoare în comparație cu mana celorlalti jucători. Un jucător care se potrivește cu un pariu poate, de asemenea, “ridica”, sau de a mări pariul. Runda de pariuri se încheie atunci când toți jucătorii s-au numit fie ultimul pariu sau pliat. În cazul în care toate, dar un jucător se pliază pe orice rundă, jucătorul care rămâne , colectează potul fără a fi necesară pentru a dezvălui mâna lor. În cazul în care mai mult de un jucător rămâne în competiție după runda finală de pariere, un showdown are loc în cazul în care sunt dezvăluite mâinile, iar jucătorul cu mâna câștigătoare ia totul.

Joc poker ca la aparate in Romania

In tara noastra cea mai cunoscuta varianta de joc este cea in care se impart cate 5 carti la fiecare jucator. Astfel, fiecare jucător având dreptul să schimbe ulterior cel mult 3 cărți, în speranța unui posibil castig.

Inca din ultimii ani acest joc de poker are o foarte mare popularitate in toata lumea . Cercuri de oameni joaca acest tip de carti pertru a se recreea si a se destresa de stresul de zi cu zi.

Desigur acest joc nu este doar pentru distractie. Multi dintre jucatori fac acest lucru si pentru bani. Este o  nisa unde se pot castiga sume foarte mari de bani daca esti descurcaret, daca sti sa faci strategii pentru a castiga , si pentru a ajunge cat mai departe.

Jocurile ca la aparate gratis sunt oferite de multe siteuri de astfel de jocuri. Ai posibilitatea de a juca fara a fi necesar un buget. Acest lucru este foarte bun in special pentru jucatorii amatori.

Jocul de poker se clasifica in mai multe tipuri de astfel de jocuri si anume:

  • Jocuri cu carti comune (o parte din cărți este comună și vizibilă pentru toți jucătorii, iar o parte este privată și invizibilă pentru ceilalți jucători )
  • Jocuri cu cărți numai private dintre care unele sunt vizibile, jocuri numite studs:stud cu 7 carti, cu 5 carti, Nullot sau altele.
  • Jocuri cu cărți numai private, niciuna vizibilă pentru jucătorii adverși (poker închis): este tipul de joc poker inchis , Nullot inchis, Budugi si altele.

Se stie ca inca din anul 2005 a aparut si in Romania acel tip de joc Texas Hold’em care in ziua de astazi este mult mai jucata decat varianta clasica cu 5 carti . Acea varianta cu 5 carti ramane varianta preferata de oamenii trecuti de varsta a doua.

Formatii de jocuri cu poker ca la aparate

Exista diferite formatii de carti castigatoare : 2 perechi, o pereche , 3 cuie , cand ai quinta, cand ai culoare, cand ai full house(asta e cand ai 3 carti de un fel si doua de alt fel), cand ai 4 carti de acelasi fel sau cand ai fie chinta mare fie chinta mica.

Daca se intampla ca nici unul dintre jucatori sa nu aibe norocul sa detina una dintre aceste formatii atunci va fi castigator cel care are cartea cea mai mare.

Pokerul precum si jocuri ca la aparate 77777 sau alte jocuri de noroc este tipul de joc care este preferat de o parte din populatie .

Jocurile ca la aparate pot fi  jucate online gratis pe anumite siteuri hp sau poker in functie de preferintele pe care le ai. Pentru amatori aceste jocuri sunt bine venite.

Daca ai curiozitatea de a incerca jocuri pacanele iti recomand sa incepi cu pokerul este tipul de joc care te tine atent si te determina sa ajungi la reusita castigului, reusind sa iti faci cat mai multe strategii de joc.